Skip to main content

Posts

Featured

assalamualaikum...rindunya nk conteng2 & berhias kat sini..rupa2nya dah bertaun tak jenguk blog ni..habuk2 pun dah tebal ni haa...entah la, tetiba malam ni ak teringatkan pulak kt 'jom singgah-singgah' ni,mcm dpt wahyu pulak harini..hahah...almaklumlah dulu buat blog ni pun bersebab,semata-mata saimen en jenol..hehe..dah tu pikiaq2 balik, berguna jugak sebenaqnya blog ni diwujudkan dulu..baik ak sambung bercerita kat sini kann..x rugi pun...btw thanks a lot to en zainol sbb kerahkan ktrg buat semua ni dolu2..hehhe..okay,lani ak pun dh habis study, so lani fokus ngn keja la plk..tp ak akn pastikan bila2 ak free nnt aknku uptade apa2 saja yg berkaitan..dah stat keja ni lagi bertambah la list tempat2 nk travel..almaklumlah dah ada duit sendiri...ehhehheh..yezzaaa, i'm falling love plk ngn traveling ni..best kot..smpaikan rasa kemaruk pulak nak hunting out the weirdnesses of the world...insyaAllah..nak j tawan satu dunia..nampak x mcm mana xcited tu, bukan main kn..hopeful…

Latest posts

KENANGAN BERSAMA DI GUNUNG BRINCHANG

WOW...KHEMAH DLM RESORT

MOH KITE KE PERAK

UNIKNYA NEGERI SEMBILAN

Jom Hayati Keindahan Bukit Broga

jom terokai pulau lagenda - Pulau Langkawi

Jom Lepak Di Kuala Lumpur

Macam-Macam Ada Di Pulau Pinang

Merungkai Khazanah Indera Kayangan

menjejak kehidupan orang asli Kg.Meranti